Nieuws

Zaterdag 11 september is onze inschrijvingsdag voor nieuwe leden. Ben jij gebeten door buiten spelen, dan is de scouts iets voor jou!

Hallo iedereen!

Wij kijken alweer superhard uit naar het nieuwe scoutsjaar en hopen jullie allemaal terug te zien op de startdag (18 september).

Schrijf je in voor de kampdata!

De kampboekjes staan online. Dit wil zeggen dat je scoutser vanaf nu ingeschreven kan worden.

Hoe je precies kan inschrijven en tegen wanneer, staat per tak in hun kampboekje vermeld.

Beste ouders, leden en sympathisanten

Zaterdag 5 september is onze inschrijvingsdag voor nieuwe leden. We beginnen telkens stipt op het aangegeven uur aan ons lokaal (gouwelozestraat 56) met de inschrijvingen.

Ook dit jaar verkopen we met de zeescouts onze intussen beroemde ontbijtmandjes!

Van 14 tot 16 februari trekken we er met z'n allen op uit naar Merkenveld op

De kampdata van 2020 zijn er ! We gaan dit jaar met de hele groep naar Veere. Vergeet je zeker niet op tijd in te schrijven!

Zaterdag 7 september is onze inschrijvingsdag voor nieuwe leden. We beginnen stipt om 10u30 aan ons lokaal (gouwelozestraat 56) met de inschrijvingen.

Hier vind je het aantal plaatsen die we nog hebben per leeftijdscategorie.