Startdag 2015

Hallo iedereen!

Zaterdag 12 september vliegen we er weer in, hieronder vind je de info in verband met startdag en overgang. Deze is hetzelfde voor alle takken. 

Op onze startdag is uiteraard iedereen welkom die interesse heeft in onze scouts. Je kan lid worden van de scouts als je tussen de 6 en 17 jaar bent, deze leeftijden zijn onderverdeeld in vier takken: zeehondjes, zeewelpen, scheepsmakkers en zeeverkenners. Hierover vind je meer informatie op het tabblad 'takken'. Vanaf 17 jaar word je, als je interesse hebt, leiding. Momenteel zijn we met 18 leiding die iedere zondag klaarstaan om er een avontuur van te maken voor de kinderen. 

Indien er vragen zijn over onze werking, stuur dan gerust een mailtje naar lies.grootaerdt@hotmail.com

Hieronder vindt u het programma voor startdag:

Programma voor leden:

Je wordt om 10uur verwacht aan het lokaal in de gouwelozestraat met een lunchpakket. Denk er ook aan om, als je overgaat, reservekleren mee te brengen.
Om 17uur zijn de ouders welkom om kennis te maken met de leiding, in te schrijven, uniformen te kopen of gewoon om gezellig iets te drinken.

Programma voor nieuwe leden:

Jullie zijn van harte welkom om eens te komen proeven van het scoutsgebeuren. We verwachten jullie om 15uur aan ons lokaal (gouwelozestraat 56).
Om 17u zijn de ouders welkom om kennis te maken met de leiding, meer info te krijgen, in te schrijven, of gewoon om gezellig iets te drinken.

Hopelijk tot dan!