Inschrijvingen scoutsjaar 2018-2019

Om de inschrijvingen vlot te laten verlopen, zullen we opnieuw met een inschrijvingssysteem in twee stappen werken. Leden en broers/zussen van leden zullen voorrang krijgen zodat iedereen die reeds ingeschreven was dit jaar, zeker kan blijven komen. We zullen niet werken met een wachtlijst voor nieuwe leden om de simpele reden dat we iedereen direct duidelijkheid willen geven. De limieten per tak blijven wel bestaan zodat we iedereen een kwaliteitsvolle en veilige scoutservaring kunnen bieden.

Net als vorige jaren is een inschrijving pas definitief als er een mailtje werd verstuurd en we het lidgeld hebben ontvangen. Voor scoutsjaar 2018-2019 blijft het lidgeld hetzelfde: 50 euro voor het eerste kind, 47 vanaf het tweede kind. Dit moet overgeschreven worden voor 1 september op BE97 1450 5530 8449, met mededeling NAAM KIND + TAK.

De inschrijvingen zullen verlopen in twee fasen, hieronder wordt dit kort toegelicht. Begin september delen we mee hoeveel plaatsen er nog zijn in de takken voor nieuwe leden. 

 

Voor wie

Wanneer

Hoe

Eerste fase

Leden + broers/zussen van leden

Na het zomerkamp in juli tot 1 september

Via mail: deschorre@gmail.com

Tweede fase

Nieuwe leden

8 september vanaf 9u (vol=vol)

Inschrijven aan het lokaal