(Her) inschrijving 2020-2021

Hallo iedereen!

Wij kijken alweer superhard uit naar het nieuwe scoutsjaar en hopen jullie allemaal terug te zien op de startdag (19 september). Maaar, wat moet je juist doen om je (opnieuw) in te schrijven? Hieronder vind je een handig overzicht.

Al lid of broers/zussen die lid zijn?

Als je staat te trappelen om nog een jaar vol epische zondagen te hebben, schrijf je dan zeker in voor 1 september. Dit doe je door te mailen naar deschorre@gmail.com en het lidgeld over te schrijven. Het lidgeld bedraagt 50 euro voor het eerste kind en 47 vanaf het tweede kind.

Voor de broer/zus ook graag een lidmaatschapsverzoek indienen via deze link

Nieuw lid?

Ben je nog geen lid van onze zeescouts maar heb je ongelofelijk veel zin om je iedere zondag te komen amuseren en zalige kampen mee te maken? Kom je dan op 5 september inschrijven aan ons scoutslokaal in de Gouwelozestraat. Voor de zeehondjes kan je inschrijven van 9u00 tot 10u30, voor de zeewelpen kan dit van 10u30 tot 12u, scheepsmakkers kunnen inschrijven van 13u00 tot 14u30 en zeeverkenners van 14u30 tot 16u00. De plaatsen zijn beperkt, maar we hopen iedereen een plaatsje te kunnen geven. Vanaf 1 september lees je hier en op onze Facebookpagine hoeveel kindjes er nog bij kunnen per tak. We kunnen alvast vertellen dat er nog heel wat vrije plaatsen zijn bij de Zeehondjes (1e & 2e leerjaar).

Wat zeker meebrengen op de inschrijvingsdag?