Dia-avond

Datum: 
24/10/2015 - 00:00

Hallo iedereen!

Op 24 oktober zijn jullie van harte welkom om te komen meegenieten van alle leuke kampherinneringen op onze dia-avond. Dit jaar combineren we dit met een gezellige spaghetti-avond. Er zal ook pasta carbonara en een vegetarische variant voorzien zijn. Dit aan zeer democratische prijzen: 11 euro voor volwassenen en 8,5 euro voor een kind. Breng dus gerust heel je familie mee om samen lekker te eten en nadien te kijken naar de filmpjes van het kamp!

Ook ouders van nieuwe leden of kindjes die niet mee waren op kamp zijn uiteraard welkom. Het is altijd leuk om te zien hoe het kamp er aan toe gaat. Als er twijfel was om mee te gaan, wordt die door het zien van de kampfilmpjes zeker weggenomen!

Indien je komt eten bij ons verwachten we je vanaf 18u, we beginnen met het eten opscheppen om 18u30. De filmpjes starten om 20u.

We vragen om op voorhand in te schrijven voor de maaltijd.

Hoe inschrijven?

- Stuur een mailtje met het aantal personen waarmee je komt eten naar arne.hertsens@hotmail.com (vb: 3x volwassene + 4x kind)
- Schrijf het bedrag over op BE97 1450 5530 8449

Dit allebei graag voor 17/10

Het thema voor deze topavond is 'Movie Awards'. Omdat gala-kledij wat saai is en wij in de scouts liever creatief zijn, is de dresscode 'filmfiguren'. Kom dus verkleed als je favoriete filmpersoonlijkheid en misschien sleep jij zelf ook een prijs in de wacht.

Opgelet, dit jaar is het op een nieuwe locatie: bij onze vrienden van Noordland Bredene in lokaal "de Snekke", Spuikomlaan 21a.

Tot dan!

De leidingsploeg